Kurse, Ausflüge, Laufstrecken

Bauch-Beine-Po

Einen flachen Bauch, feste Oberschenkel und einen knackigen Po? Wer wünscht sich das nicht?

Mit diesem Fitness-Programm zur Kräftigung und Straffung der Bauch-, Gesäß- und Beinmuskulatur kann man einiges erreichen. Nach einem kurzen Warm-up festigen gezielte Übungen den Körper an den typischen Problemzonen und im abschließenden Cool-down werden die zuvor belasteten Muskelgruppen gedehnt und entspannt.

Mitzubringen: Gymnastikmatte für die Kurse in städtischen Sporthallen (eine Isomatte tut es zur Not auch), Handtuch, Getränk.

Do you want abs, firm thighs and a nice bottom?

Then we have the right training for you. This course is for strenghtening and tightening the abs, the gluteal and leg muscles. After a short warm-up, exercises for the problem areas of your body will be performed and with the cool-down, your muscles will be stretched and relaxed.

If the course is held in urban gyms, bringing a yoga mat (camping mat) is required. Bsiedes that, enough water and a towel are necessary.

Course fee: The course fee indicated under price applies in this order for students/employees/external and is valid for the course duration indicated under period. Please note our conditions of participation and the information on registration and waiting list, on payment methods and on rebooking and cancellation of courses.

10201Mo14:30-15:30Sporthalle Keltenschanze14.10.19 - 30.03.20Catriona Lipp

10202Do15:30-16:30Sporthalle Keltenschanze17.10.19 - 02.04.20Catriona Lipp