Kurse, Ausflüge, Laufstrecken

Bodytuning

"Im Bodytuning findet sich ein abwechslungsreiches Ganzkörpertraining aus Elementen des HIIT, Pilates sowie des Krafttrainings wieder, das nicht nur Spaß macht, sondern auch die Gesundheit fördert. Es werden Muskeln aufgebaut, Fett verbrannt und die Figur wird geformt und gestrafft! Muskelkater ist garantiert! Es wird hauptsächlich mit dem Eigenkörpergewicht gearbeitet, wodurch für jeden individuelle Bedingungen geschaffen werden. Der Kurs richtet sich an alle, die Spaß am Krafttraining haben und für die Schwitzen erlaubt ist."

Hinweis: Für den Bodytuning Kurs in der Sporthalle Vogelsangschule (städtische Halle) bitte eine eigene Gymnastikmatte mit bringen!

Bodytuning is a body workout with elements of Pilates and strength training, which is fun but also is good for your health and shapes your figure! In the course calories are burned, sore muscles are guaranteed and your head will be free! We will mainly work with the own body weight so we can create individual conditions for each course member. Everyone who enjoys strength training and has no problems with sweating a little is welcome.

Note: For the Bodytuning course in the sports hall Vogelsangschule please bring your own gymnastic mat!

Course fee: The course fee indicated under price applies in this order for students/employees/external and is valid for the course duration indicated under period. Please note our conditions of participation and the information on registration and waiting list, on payment methods and on rebooking and cancellation of courses.

12703Do20:45-21:45Olgahalle17.10.19 - 02.04.20Maria Leisner

12704Mi20:15-21:00Sporthalle Vogelsangschule16.10.19 - 01.04.20Maria Leisner