Kurse, Ausflüge, Veranstaltungen

Bodyweight Bootcamp

Übungen mit dem eigenen Körpergewicht sind dein Ding?
Du stehst auf intensive Ganzkörper-Workouts und brauchst einzeln und im Team ein wenig (wohldosierten und gut gemeinten) Drill?
Du willst Basisbewegungsmuster wie Kniebeugen, Liegestütze, etc. von Grund auf richtig lernen, deine Bewegungsqualität dabei verbessern?
Willst du deinen ersten Klimmzug schaffen, oder deinen siebten oder zehnten?
Oder bist du schon richtig fit und brauchst ein paar neue Varianten für die klassischen Moves? Oder suchst etwas neues, z.B. Primal Moves?

Dann komm ins Bodyweight Bootcamp und steigere deine körperliche und mentale Stärke.

Du bist dein bestes Trainingsgerät!
Bei Fragen hilft Dir Dein Trainer Johannes gerne weiter.

Do you like to train with your own body weight?
Do you like intense whole-body workouts?
Do you want to learn basic movement patterns like squats and push-ups and improve the quality of your movements?
Do you want to be able to make your first chin-up?
Or are you already fit and you just need some new variations for the classic moves or are you looking for new things, for example primal moves?

Then join our Bodyweight Bootcamp and improve your physical and mental power.

You are your best training tool!
For more information, please contact coach Johannes.

Course fee: The course fee indicated under price applies in this order for students/employees/external and is valid for the course duration indicated under period. Please note our conditions of participation and the information on registration and waiting list, on payment methods and on rebooking and cancellation of courses.

11812Di09:30-10:30Sporthalle Keltenschanze09.04.-08.10.Johannes Renner