Kurse, Ausflüge, Veranstaltungen

Ernährungscoaching

In diesem individuellen Ernährungscoaching können wir alles besprechen, was Dir bezüglich Deiner Ernährung auf dem Herzen liegt. Ich helfe Dir dabei, Deine Ziele zu erreichen, sei es abnehmen, Dich generell gesünder zu ernähren, oder optimale Ergebnisse in Kombination mit Deinem Training zu erreichen. Zuerst besprechen wir Deine aktuelle Situation, setzen (Etappen-)Ziele und besprechen, wie Du diese gesund und nachhaltig erreichst. Wir behandeln unter anderem auch Ernährungskonzepte, die für Dich in Frage kommen könnten. Jeder kann sich individuell gesund ernähren, vor allem ohne Nahrungsergänzungsmittel, Crash-Diäten, oder Verzicht auf Dinge, die Dir gut schmecken. Wir setzen den Grundstein für eine langfristige Umstellung Deiner Ernährung. Ein paar Tage nach dem Coaching erhältst Du alles, was wir besprochen haben, schriftlich zusammen gefasst und mit Tipps und Tricks zur Erreichung Deiner Ziele sowie Hilfestellungen dabei, wie Du diese langfristig hältst. Nach 3 Monaten treffen wir uns erneut und machen "Lagebesprechung" - wie hast Du es bisher geschafft, die Änderungen umzusetzen und was hast Du bisher erreicht. Zudem stehe ich in diesen 3 Monaten die ganze Zeit als Ansprechpartnerin zur Verfügung. Bitte schreibe mir nach deiner Anmeldung eine E-Mail an: lisowski@mechbau.uni-stuttgart.de, damit wir einen Termin ausmachen können.
Ab 01.07.19 gilt folgende Email Adresse: lisowski.nina@web.de

Termin nach Vereinbarung

Nutrition Coaching

In this individual nutrition coaching we can discuss everything that is important to you regarding your diet. I will help you to achieve your goals such as losing weight, generally eating healthier or getting the best out of your training. Firstly, we discuss your current situation, set aims and discuss how to reach them in a healthy and sustainable way. Among other things we also treat nutritional concepts that might be suitable for your. Everyone can eat a healthy diet, especially without dietary supplements, crash diets or abstain from eating things that you like to eat. We are laying the foundation for a long-term change in your diet. A few days after the coaching you will receive everything we have discussed in writing with tips and tricks to help you achieve your goals and above all support with how to keep them in the long term. After 3 months we meet again to do a "briefing"  to see how you managed to implement the changes and what you have achieved so far. In addition, I will be available as contact person by e-mail for the whole 3 months if you need any help or support. You may contact me under lisowski@mechbau.uni-stuttgart.de
As of 1st July you will reach me under following email address: lisowski.nina@web.de

By appointment

Course fee: The course fee indicated under price applies in this order for students/employees/external and is valid for the course duration indicated under period. Please note our conditions of participation and the information on registration and waiting list, on payment methods and on rebooking and cancellation of courses.

11008Mo-Frn. Vereinbarung08.04.-14.10.Nina Lisowski