Kurse, Ausflüge, Laufstrecken

Fit in den Abend

Fit in den Abend
Dieser Kurs bietet Euch ein abwechslungsreiches Programm zur Verbesserung eures allgemeinen Fitnessgrads. Wir trainieren unsere Ausdauer, Kraft und Koordination, meist nur mit Hilfe unseres eigenen Körpergewichts. Am Ende schließen wir das Training mit einem Cool-Down zur Entspannung ab.

Mitzubringen: eine leichte, zusammenrollbare Gymnastik-/Yogamatte.

Wichtiger Hinweis: wegen einer neuen Schließanlage bitten wir Euch, um 20:25 Uhr am Eingangstor auf die Trainerin zu warten, die Euch am Eingangstor abholen wird.

This course offers you a varied programme to increase your overall fitness. We focus on physical condition, strength and coordination, mostly with the weight of our own body. At the end of the lesson we finish with a cool-down to relax.

Please bring a gymnastic mat!

Important note: due to a new master key system please wait in front of the main entrance gate at 8:25 p.m. for the trainer who will meet you there.

Course fee: the course fee stated in the price is valid student/employee/external in this order and is valid for the duration of the course specified in the period. Please note our conditions of participation and the information on the registration and our waiting list, the payment arrangements and the rebooking and cancellation of courses.

12602Do20:30-21:30Sporthalle Jakobschule17.10.19 - 02.04.20Laura Tarapore