Kurse, Ausflüge, Laufstrecken

Hula Hoop Dance

Hula Hoop - ein Angebot für Anfänger, fortgeschrittene Anfänger und Geübte

Nachdem in den 50er Jahren der Hula Hoop modern geworden war und man ihn zu jener Zeit hauptsächlich um den Bauch schwang, erlebt diese Bewegungsform heute sein Revival. Es ist weit mehr als nur das Kreisen des Reifens um die Taille. Wir trainieren effektiv Bauch, Taille und Rücken, außerdem wird Koordination und Motorik geschult. Hula Hoop ist ein Ganzkörpertraining. Die durch den Hooper kombinierten Bewegungen und Tricks ergeben zudem mit Musik einen individuellen Tanz, der auch durch verschiedene andere Tanzstile inspiriert sein kann.

Reifen werden zur Verfügung stehen und bei Interesse zeigen wir euch, wie ihr euch ganz einfach einen eigenen Reifen bauen könnt. Wir freuen uns auf euch!

Hula Hoop for beginners, intermediate and experts

Once the hula hoop got popular in the 50s, this form of exercise experiences a Revival. It is more than just rotating the hoop around your waist. We train stomach, waist and back muscles, as well as your coordination and motor function. Hula Hoop is a complete body training. You can combine the movements and tricks with music and create a individual dance routine, that can be inspired by other dance styles as well.

Hoops are provided.
If you are interested in getting your own hoop, we show you how to make one.

We are looking forward to meet you!

Course fee: the course fee stated in the price is valid student/employee/external in this order and is valid for the duration of the course specified in the period. Please note our conditions of participation and the information on the registration and our waiting list, the payment arrangements and the rebooking and cancellation of courses.

70801Mo20:15-21:30Sporthalle Dillmann-Gymnasium14.10.19 - 30.03.20Franka Wehr