Kurse, Ausflüge, Veranstaltungen

Salsa-Aerobic

...ist eine Mischung aus Bewegungen des Aerobic mit lateinamerikanischen Tanzstilen (insbesondere Salsa, aber auch Merengue, Bachata, Cha-Cha-Cha). Das tänzerische Element und die südamerikanische Musik ziehen sich durch vom Warming up bis zum Cool down. Die Musik und die Bewegungen heben die Stimmung und heizen zum Tanzen und Trainieren ein.

Typisch für südamerikanische Tanzschritte sind Hüft- und Oberkörperbewegungen, aber auch Bauch, Beine etc. werden intensiv trainiert. Eine Fitnessform, die sowohl die Körperwahrnehmung und Koordination als auch die Ausdauer trainiert und vor allem natürlich viel Spass und Entspannung bringt.

Salsa-Aerobic

is a mixture of aerobic movements with latin american dance styles (like Salsa, Merengue, Bachata or Cha-Cha-Cha). The dancing and the music are parts of the whole session, from warm-up till cool-down.
As it´s most typical for southern american dance styles, the Hip- and upper-body-movements are typical for southern american dance styles, but core, legs, etc. are going to be trained as well. Salsa-aerobic is a form of fitness, that trains the body-awareness and the aerobic capacity. But having fun and relax in a small group of interesting people are the most important parts, of course.

Course fee: the course fee stated in the price is valid student/employee/external in this order and is valid for the duration of the course specified in the period. Please note our conditions of participation and the information on the registration and our waiting list, the payment arrangements and the rebooking and cancellation of courses.

12101Mi19:30-20:30Olgahalle10.04.-09.10.Anna Burkovski