Skaten & Stand Up Paddling

Kurs: Skaten & Stand Up Paddling

Wir vermitteln Dir die Grundlagen des StandUpPaddling:

• Kennen lernen der Ausrüstung (welches Board/Paddel ist das richtige für mich?)
  • Paddeln unter professioneller Anleitung
  • verschiedene Paddeltechniken
  • Teilnehmerwünsche

ORT:

Marbach am Neckar direkt am Steg vor dem staubigen Parkplatz am
Biergarten Bootshaus oder Uferstüble in Ludwigsburg.

Inhalte Skate freestyle:

In unseren Anfängerkursen kannst du herausfinden ob das Skaten genau das Richtige für dich ist. Unser Skateboardlehrer lernt mit dir den richtigen Umgang mit dem Skateboard mit den zentralen Grundfertigkeiten, bei Kurven oder schon ersten kleinen Tricks.

KURSGEBÜHR:

Die Kursgebühr beträgt 35,- Euro inklusive Ausleihmaterial (40,- für Bedienstete).

Course: Skating & Stand Up Paddling

We teach you the basics of StandUpPaddling:

Getting to know the equipment (which board/paddle is the right one for me?).
Paddling under professional guidance
different paddling techniques
Participant wishes

LOCATION:

Marbach am Neckar directly at the jetty in front of the dusty car park at the
beer garden Bootshaus or Uferstüble in Ludwigsburg.

Contents Skate freestyle:

In our beginners' courses you can find out whether skating is just right for you. Our skateboard instructor will teach you the right way to handle the skateboard with the central basic skills, with turns or even the first little tricks.

COURSE FEE:

The course fee is 35,- Euro including rental material (40,- for staff).

Course fee: the course fee stated in the price is valid student/employee/external in this order and is valid for the duration of the course specified in the period. Please note our conditions of participation and the information on the registration and our waiting list, the payment arrangements and the rebooking and cancellation of courses.

41295Fr16:00-18:0015.07.2022Heiko Hiefinger
35/ 40/ --/ -- €