Kurse, Ausflüge, Laufstrecken

Wednesday-Warm-up

Wednesday-Warm-Up

Starte mit einem lockerem Mix aus Elementen aus dem Pilates, Yoga, Kampf- und Kraftsport belebt in den Mittwoch.
Dieser Kurs bringt deinen Kreislauf in Schwung, verbessert deine Flexibilität, Mobilität und Stabilität, und wirkt Schmerzen und Verspannungen z. B. durch langes Sitzen oder Haltungschäden entgegen, ohne dich vor dem bevorstehenden Arbeitstag zu sehr ins Schwitzen zu bringen.
Hilfreich für alle Level - vom Sportmuffel bis zum Leistungssportler.

Boost your circulation with a light Wednesday- warm-up Workout:
The mixed routine in which you will find elements of Pilates, yoga, lifting and even martialarts in order to improve flexibility, mobility and tone will prevent posture problems and ease tensions due to incorrect or extended sitting.
All levels welcome. "

Course fee: the course fee stated in the price is valid student/employee/external in this order and is valid for the duration of the course specified in the period. Please note our conditions of participation and the information on the registration and our waiting list, the payment arrangements and the rebooking and cancellation of courses.

10511Mi07:30-08:30Sporthalle Keltenschanze16.10.19 - 03.04.20David Simon