Aroha

Aroha®: Sanftes Training für Körper und Geist

Wer sich ausgepowert fühlt, sollte einen Ausgleich zum Stress schaffen: Mit dem neuen Gruppentraining "Aroha®" gelingt das besonders schnell und nachhaltig.

Aroha wird von den Kursteilnehmern als ein vollkommen neuer Gruppenkurs empfunden, der sich durch eine besondere Harmonie in den Bewegungsabläufen auszeichnet. Starke, kraft betonte Abläufe folgen weichen Bewegungen, der ständige Wechsel zwischen Anspannung und Entspannung hält Körper und Geist auf Trapp. Die Bewegungen sind zwar intensiv, aber schonend für die Gelenke und leicht nachvollziehbar. Es wird bei mittlerer Herzfrequenz trainiert, was sich positiv auf Herz und Kreislauf auswirkt. Nebenbei wird die Fettverbrennung angekurbelt.

Der Einstieg ist deshalb für Teilnehmer aller Altersgruppen und Fitness-Level möglich. Die Methode tut auch der emotionalen Stabilität gut: In der Bewegung können Aggressionen artikuliert und abgebaut werden. Das mentale Ziel ist ein selbstbewusster Geist. Die besondere Atmosphäre während des Kursverlaufs wird besonders durch die dafür komponierte Musik im Dreivierteltakt unterstützt.

Homepage AROHA Academy

Was bietet AROHA® ?

* Stärkung des Herz- Kreislauf- Systems
* Fettreduzierung und ausgezeichnete Durchblutung und damit Sauerstoffversorgung
* Verbesserung des Körpergefühls, der Balance und der Muskelflexibilität
* Optimierung des Koordinationsvermögens
* Auflösen von Muskelverspannungen und Stressabbau
* Aggressionen können artikuliert und abgebaut werden
* Förderung des Selbstbewusstseins und Spüren von körperlicher und geistiger Kraft
* Gefühl von Entspannung und Mobilität

Hast Du Lust dann komme einfach vorbei mit bequemer Sportkleidung, Turnschuhe und Getränk.

Ich freuen uns auf Dich, in dem wir gemeinsam & motiviert starten!

Matthias Lehmann

Aroha®: Gentle training for body and mind

If you feel exhausted, you should find a balance to your stress: With the new group training "Aroha®", this can be achieved particularly quickly and sustainably.

Aroha is perceived by the participants as a completely new group course, which is characterised by a special harmony in the movement sequences. Strong, powerful sequences are followed by soft movements, and the constant alternation between tension and relaxation keeps body and mind on their toes. The movements are intense, but gentle on the joints and easy to follow. Exercise is done at a medium heart rate, which has a positive effect on the heart and circulation. At the same time, fat burning is stimulated.

It is therefore possible for participants of all ages and fitness levels to start. The method is also good for emotional stability: aggression can be articulated and reduced in the movement. The mental goal is a self-confident mind. The special atmosphere during the course is especially supported by the music composed for it in three-four time.

Homepage AROHA Academy

What does AROHA® offer ?

* Strengthening of the cardiovascular system
* Reduction of fat and excellent blood circulation and therefore oxygen supply
* Improvement of body awareness, balance and muscle flexibility
* Optimisation of coordination
* Release of muscle tension and stress reduction
* Aggression can be articulated and reduced
* Promotion of self-confidence and feeling of physical and mental strength
* Feeling of relaxation and mobility

If you feel like it, just come along with comfortable sports clothes, trainers and a drink.

I look forward to seeing you, where we start together & motivated!

Matthias Lehmann

Course fee: the course fee stated in the price is valid student/employee/external in this order and is valid for the duration of the course specified in the period. Please note our conditions of participation and the information on the registration and our waiting list, the payment arrangements and the rebooking and cancellation of courses.

10503Di16:00-17:00Sporthalle Keltenschanze08.05.23-15.10.23Matthias Lehmann