Autogenes Training online

Dein Leben ist das Produkt deiner Gedanken. (Marc Aurelius)

Entspannt und gelassen ins neue Semester!

Beschreibung
Das Autogene Training ist eine Entspannungsmethode, die völlig ohne Hilfsmittel auskommt. Durch die Kraft der Gedanken gelangst du in einen Zustand völliger innerer Ruhe. Dabei lassen sich Stress und dessen körperliche Folgen messbar reduzieren.

Organisatorisches
Der Kurs ist von der zentralen Prüfstelle Prävention (ZPP) zertifiziert, sodass die Gebühr von den meisten Krankenkassen nach §20 SGB V in Höhe von 80-100% erstattet werden. Bei Vorerkrankungen wie psychischen und psychosomatischen Störungen bitte vorab Rücksprache mit dem Arzt halten.

Our life is what our thoughts make it.'Marc Aurelius

Relaxed and serene start in the new semester!

Description
Autogenic training is a relaxation method that works completely without aids. Through the power of thought you will reach a state of complete inner calm. Stress and its physical consequences can be measurably reduced. The course is certified by the Central Prevention Testing Center (ZPP), so that most health insurance companies reimburse 80-100% of the fee in accordance with Section 20 SGB V. In the event of previous illnesses such as mental and psychosomatic disorders, please consult your doctor in advance.

Course fee: The course fee indicated under price applies in this order for students/employees/external and is valid for the course duration indicated under period. Please note our conditions of participation and the information on registration and waiting list, on payment methods and on rebooking and cancellation of courses.

14100Mi18:00-19:30Webex20.10.21 - 15.12.21Katharina Höger