Kurse, Ausflüge, Veranstaltungen

Bodyflex & Stretch

Dieser Kurs beinhaltet Stretching und Übungen zu Bodyisolation, die feminine und weiche Bewegungen in den Vordergrund stellt.
Die Wirkung: Es wird die Schönheit mit Gesundheit vereint und die Körperwahrnehmung trainiert. Zum einen ist es eine Voraussetzung für jede Tanzart und zum anderen für das alltägliche Wohlbefinden.

Der Ablauf von Übungen mit fließenden Bewegungen verbessert:

• das eigene Körpergefühl und die Fähigkeit, den eigenen Körper zu steuern
  • die Beweglichkeit und Geschmeidigkeit
  • Flexibilität
  • die Stärkung der Wirbelsäule und Muskeln
  • feminine, weiche Tanzbewegungen
  • positive Energie und Wohlbefinden

Stretching - Balsam für Seele und Muskeln. Durch regelmäßiges Dehnen bleibt die Muskulatur elastisch und geschmeidig:

• fördert körperliche und geistige Entspannung
  • Muskeln, Sehnen und das Bindegewebe bleiben elastisch und geschmeidig
  • Gelenke werden beweglich gehalten

Mitzubringen: Yoga-/Iso-/Gymnastikmatte, bequeme Kleidung, Socken

This course includes stretching and exercises for body isolation, which focus on feminine and soft movements. Effect: The beauty will be combined with health and the body perception will be trained. On the one hand, this is a requirement for every dance sport and on the other hand it contributes the well-being.

The exercises which involve flowing movements improves:

• the body feeling and the skill to control the own body
  • the flexibility
  • the strength of the spine and the muscles
  • feminine dance moves
  • positive energy and well-being

Stretching: regular stretching keeps the muscles flexible

• promotes physical and mental relaxation
  • muscles, fibers and the connective tissue stay flexible
  • joints will be kept flexible

It is necessary to bring a yoga mat, gym mat or camping mat, comfortable clothes and socks.

Course fee: The course fee indicated under price applies in this order for students/employees/external and is valid for the course duration indicated under period. Please note our conditions of participation and the information on registration and waiting list, on payment methods and on rebooking and cancellation of courses.

10112Mi20:30-21:45Olgahalle10.04.-09.10.Anna Burkovski