Bodyweight

Übungen mit dem eigenen Körpergewicht sind das, was Du suchst?
Du stehst auf intensive Ganzkörper Workouts und brauchst einzeln und im Team ein wenig (wohl dosierten und gut gemeinten) Drill?
Du möchtest Basisbewegungsmuster wie Burbees, Kniebeugen und Liegestütze von Grund auf richtig lernen und deine Bewegungsqualität dabei verbessern?
Willst du deinen ersten Klimmzug schaffen, oder deinen siebten oder zehnten? Oder bist du schon richtig fit und brauchst ein paar neue Varianten für die klassischen Moves?

Dann komm ins Bodyweight full Body Workout und steigere deine körperliche und mentale Stärke - Du bist dein bestes Trainingsgerät!

Do you like to train with your own body weight?
Do you like intense whole-body workouts?
Do you want to learn basic movement patterns like burpees, squats and push-ups to improve the quality of your movements?
Do you want to be able to make your first chin-up?
Or are you already fit and you just need some new variations for the classic moves?

Then come and join our Bodyweight full Body Workout and improve your physical and mental power - you are your own best training tool!

Course fee: the course fee stated in the price is valid student/employee/external in this order and is valid for the duration of the course specified in the period. Please note our conditions of participation and the information on the registration and our waiting list, the payment arrangements and the rebooking and cancellation of courses.

10400Full Body WorkoutMo17:30-18:30Olgahalle18.10.21 - 20.12.21Eva-Maria Dunke