Kurse, Ausflüge, Laufstrecken

High Intensity Running & Strength Training

High Intensity Running & Strength

Der Kurs bietet eine einmalige Kombination aus hoch intensivem Intervalltraining, funktionellem Kraft- und Athletiktraining sowie abwechslungsreichem Laufausdauertraining. Kraftübungen werden in immer wieder unterschiedlichen Abläufen mit Laufintervallen oder Fahrtspielvarianten abgewechselt. Ergebnisse? Gibt's hier! Das Training eignet sich hervorragend für alle, die in möglichst kurzer Zeit möglichst viele Kalorien verbrennen wollen, z. B. um Körperfett zu reduzieren. Wer schon auf einem höheren/hohen sportlichen Leistungsniveau ist, kann sich davon abgesehen auch ordentlich in Richtung Leistungslimit pushen. Alle, die gerne und regelmäßig laufen profitieren außerdem von den stabilisierenden Effekten des Krafttrainings auf die Lauftechnik und dem Ausdauer-Boost, den die Temposequenzen mit sich bringen.

Bei Fragen wende dich jeder Zeit gerne an deinen Trainer Johannes Renner.

This course offers a unique combination of high-intensity interval training, functional strength and athletic training as well as varied running training. Strength exercises are combined with different running intervals. Results? You will find here! The training is perfect for those who want to loose weight, burn as many calories as possible and reduce body fat in a short time. For those of you who are already at a higher/high level of athletic performance can push themselves towards their own limit. Those who like to run regularily benefit from the stabilizing effects of strength training on the running technique and the endurance boost due to speed sequences.

If you have any questions, please feel free to contact your trainer Johannes Renner.

Course fee: the course fee stated in the price is valid student/employee/external in this order and is valid for the duration of the course specified in the period. Please note our conditions of participation and the information on the registration and our waiting list, the payment arrangements and the rebooking and cancellation of courses.

11820Fr10:30-11:30Sporthalle Keltenschanze18.10.19 - 03.04.20Johannes Renner