Partner Akrobatik

Partner Akrobatik

Inhalt - Im Rahmen des angebotenen Akrobatik-Kurses liegt der Fokus auf dem Erlernen von Formen und Abfolgen zu zweit. Es wird ein gemeinsames Aufwärmen geben und im Anschluss ein Wechselspiel zwischen inhaltlichem Input für alle, individuellem Training und freiem Ausprobieren zum Abschluss. Vorkenntnisse sind nicht zwingend erforderlich, das Niveau kann dabei individuell angepasst werden. Aufgrund des begrenzenten Zeitraumes stellt bereits vorhandene Beweglichkeit oder Kraft aber selbstverständlich eine notwendige Grundlage für möglicherweise fortgeschrittene Übungen dar. Die Konstellationen, in denen gearbeitet wird, werden wir Vorort bilden, es besteht also in keinem Fall die Voraussetzung, sich bereits zu zweit anzumelden.

Partner acrobatics

In the acrobatics course, the focus is on learning forms and sequences in pairs. There will be a warm-up with all of the participants together followed by an interplay with different play moves, individual training and free trying out at the end. Previous knowledge is not mandatory, the level can be adjusted individually. Due to the limited time frame, however, already existing flexibility or strength is of course a necessary basis for possibly advanced exercises. The constellations in which we will train will be formed in the training, so there is not the requirement to register in pairs.

Course fee: the course fee stated in the price is valid student/employee/external in this order and is valid for the duration of the course specified in the period. Please note our conditions of participation and the information on the registration and our waiting list, the payment arrangements and the rebooking and cancellation of courses.

54000Mi18:30-19:30Sporthalle Allmandring20.10.21 - 06.04.22Jonas Wacker