Qi Gong

QiGong - Stress abbauen, Gelassenheit entwickeln, Energie gewinnen.

Was ist QiGong?
Qi ist unsere Lebensenergie, die Lebenskraft
Gong bedeutet Übung

QiGong - Übungen basieren auf der ganzheitlichen chinesischen Medizin, mit denen wir unsere Lebensenergie aktivieren können.

Was bewirkt QiGong?
Die Ursachen vieler Krankheiten liegt in geistiger und körperlicher Überlastung, die zu Stress, Ärger, Depression und Antriebsschwäche führen können. QiGong - Übungen helfen uns effektiv zu entspannen, Energieblockaden zu lösen, negative Emotionen zu besänftigen und so den Energiefluss unseres Körpers zu korrigieren und zu stärken.

Bitte mitbringen: Bequeme Kleidung und dicke Socken!

QiGong - destress, develop calmness and gain power

What is QiGong?

Qi is the vital energy, the vitality

Gong means exercises based on the integrated chinese medicine, which helps us to activate our vital energy.

What is the effect of QiGong?

The reason of many diseases is physical and mental overload, which leads to stress, anger, depression and lack of motivation. QiGong exercises can help us to realx effectively, to release engery blocking, to soften negative emotions and to correct and strengthen the bodys energy flow.

Please bring along: Comfortable clothes and thick socks.

Course fee: the course fee stated in the price is valid student/employee/external in this order and is valid for the duration of the course specified in the period. Please note our conditions of participation and the information on the registration and our waiting list, the payment arrangements and the rebooking and cancellation of courses.

13000Anfänger / BeginnerMo18:00-19:30Ho Ryu Zen-Dojo18.10.21 - 07.02.22Stefan Müller-Hieke