WorkIT OUT

WorkIT OUT (mittwochs 18:30 - 19:30)

In Kooperation mit dem Boxring Stuttgart e.V. bieten wir für euch "WorkIt OUT" in Stuttgart- Möhringen (Engstlatter Weg 24, 70567 Stuttgart) an. Über den Hochschulsport könnt ihr einen Platz für ein wöchentliches Training "WorkIt OUT" erwerben.

Zum ersten Termin ist euer gebuchtes Ticket ausgedruckt mitzubringen, vorzuzeigen und abzugeben. Ihr könnt innerhalb eines Semesters einmal in der Woche am fixen Trainingstag teilnehmen.

Wetterunabhängig bieten wir dir ein schweißtreibendes Training welches rund um unser Gym stattfindet. Wenn du auf der Suche nach einem Workout bist, welches dich fordert, auspowert, ausgleicht UND an der frischen Luft stattfindet, dann bist du hier an der richtigen Adresse.

Wir bieten dir verschiedene Fitness- und Laufübungen mit Equipment, Gewichten oder eigenem Körpergewicht.

So stärken wir deine Ausdauer, Kraft, Schnelligkeit, Beweglichkeit und Koordination. Gemeinsam verpassen wir unserem Immunsystem einen Energie-Boost und erklimmen unser nächstes Fitnesslevel.

Die einzige Voraussetzung ist wettergerechte Sportkleidung.

Treffpunkt wird am Boxring Stuttgart sein, falls nicht anderes kommuniziert. Das Training wird dann an verschiedenen Spots rund um unser Gym stattfinden.

Feste Kurszeit:

Immer mittwochs: 18:30 - 19:30 Uhr

Weitere Informationen zu den Kursen, Kontaktdaten und Kursplan findet ihr auf der Webseite:

http://www.boxring-stuttgart.de/ oder auf Facebook http://www.facebook.com/BoxringStuttgart

Hinweis: Für das Training benötigt Ihr Sportschuhe und wettergerechte Sportkleidung. Für die Teilnahme der Kurse ist eine Buchung über unsere App notwendig. Hierfür setzen wir uns mit dir in Verbindung. Es gelten die landes- bzw. bundesweiten Corona-Regeln.

Kosten pro Ticket: 19€

Kontingent: 10

WorkIT OUT (Wednesdays 6.30 - 7:30 p.m.)

In cooperation with Boxring Stuttgart e.V. we offer you "WorkIt OUT" in Stuttgart- Möhringen (Engstlatter Weg 24, 70567 Stuttgart). You can buy a place for a weekly training "WorkIt OUT" at the university sports center.

At the first appointment you have to bring your ticket printed out, show it and hand it in. You can participate in the fixed training day once a weekwithin one semester.

Regardless of the weather, we offer you a sweaty workout which takes place around our gym. If you are looking for a workout that will challenge you, exhaustyou, balance you AND take place in the fresh air, then you have come to the right place.

We offer you different fitness and running exercises with equipment, weights or your own body weight. This way we strengthen your endurance, strength, speed, agility and coordination. Together we will give our immune system an energy boost and climb to our next fitness level.

The only requirement is weather-appropriate sportswear.

Meeting point will be at Boxring Stuttgart, unless otherwise communicated. Training will then take place at various spots around our Gym.

Fixed course time:
Wednesdays: 6.30 - 7.30 p.m.

More information about the courses, contact details and course schedule can be found on the website:
http://www.boxring-stuttgart.de/ or on Facebook http://www.facebook.com/BoxringStuttgart

Note: For the training you need sports shoes and weather appropriate sportswear. For the participation of the courses a booking via our app is necessary. Forthis we will contact you.The state or federal Corona rules apply.

cost per ticket: 19€
amount of courses: 10

Course fee: The course fee indicated under price applies in this order for students/employees/external and is valid for the course duration indicated under period. Please note our conditions of participation and the information on registration and waiting list, on payment methods and on rebooking and cancellation of courses.

60202Mi18:30-19:30Boxring Stuttgart e.V.20.10.21 - 08.12.21Yacinth Kouadio, Verena Wolter

abgelaufen
60205Mi18:30-19:30Boxring Stuttgart e.V.15.12.21 - 02.02.22Yacinth Kouadio, Verena Wolter
19/ 19/ --/ -- €