Yoga International Vinyasa

International Vinyasa

The term Vinyasa refers to the alignment of movement with the breath, during this 60-minute session you are invited to listen to your body and surrender to the flow. You?re guided by your deliberate breath to move through different postures and sequences. A moving meditation that creates strength, freedom and fluidity in the body and mind.

This class moves from pose to pose with each held for no more than five to eight breaths. Expect a fully balanced class of forward bending, twists, backbends and the opportunity for inversions. All levels are welcome to join this vigorous practice in finding one's state of flow!

Looking forward to flowing with you on your personal mat, Namaste!

• Duration: 60 minutes

• Language: English

• All levels are welcome

• Please bring your own yoga mat

International Vinyasa

Looking forward to flowing with you on your personal mat, Namaste!

• Duration: 60 minutes

• Language: English

• All levels are welcome

• Please bring your own yoga mat

Course fee: the course fee stated in the price is valid student/employee/external in this order and is valid for the duration of the course specified in the period. Please note our conditions of participation and the information on the registration and our waiting list, the payment arrangements and the rebooking and cancellation of courses.

13607EnglischsprachigDo20:00-21:00Sporthalle/klein Königin-Katharina-Stift11.11.21 - 07.04.22Wasela Altaher