Kletterturm
verantwortlich: Noah Samuel Hübner

Um die Kletteranlage nutzen zu können, müssen Sie zwingend über die grundlegenden Kletter- und Sicherungskenntnisse verfügen. Der Aufenthalt am und die Benutzung des Kletterturms, insbesondere das Klettern, erfolgen ausschließlich auf eigene Gefahr, eigenes Risiko und eigene Verantwortung.

Mit der Buchung der Karte erkennen Sie die Benutzerordnung des Kletterturms an und bestätigen, dass Sie über die grundlegenden Kletter- und Sicherungskenntnisse verfügen.

Bitte beachten! Eine Erstattung der Gebühr oder eine Übertragung der Karte auf einen anderen Tag/Zeitslot ist nicht möglich! Buchen Sie daher nur wenn Sie sicher sind, dass Sie an dem gebuchten Tag auch tatsächlich klettern können.

Bitte beachtet: Wir stellen keine Kletterausrüstung zur Verfügung!

In order to use the climbing facility, you must have the basic climbing and safety skills. The use of the climbing tower are at your own risk.

The ticket only entitles you to use the climbing facility on the booked day and timeslot. The participation ticket (including the booking confirmation) must be printed out after the booking and attached to the janitors of the Halle Allmandring at the designated clipboard.

The ticket can only be obtained via online booking. An on-site purchase is not possible.

By booking your pass, you agree to the terms of use of the climbing tower and confirm that you have basic climbing and security skills.

Please note! A refund or a transfer of the ticket to another day is not possible! Make sure that you can actually climb on the day you booked.

Please note: We do not provide climbing equipment

ZeitTimeMontagMondayDienstagTuesdayMittwochWednesdayDonnerstagThursdayFreitagFridaySamstagSaturdaySonntagSunday