Contemporary Dance

Contemporary Dance

Contemporary Dance bezeichnet die stilistische und technische Mischung verschiedener Tanzstile. Dabei werden vor allem Elemente des klassischen Balletts, Modern Dance, Jazz Dance sowie Hip Hop und Afro-Dance miteinander fusioniert. Die bekannteste Form des Contemporary Dance ist der Lyrical Dance, bei dem wir die Choreographien, Bewegungen und Emotionen auf die Liedtexte abstimmen.

Auf Grund seiner Vielfalt ist Contemporary Dance für jede Altersstufe und jedes Tanzlevel geeignet solange ihr die Freude am Tanzen mitbringt.

Ihr braucht bequeme Kleidung, Socken, ausreichend Trinken und jede Menge gute Laune.

Contemporary Dance is known as the stylistic and technical mixture of different dance styles. It mainly combines elements of classical ballet, modern dance, jazz dance as well as hip hop and Afro dance. The best known form of Contemporary Dance is Lyrical Dance, in which choreography, movements and emotions are based on song lyrics.

Because of its variety, Contemporary Dance is suitable for all ages and dance levels as long as you bring the joy of dancing.

You will need comfortable clothes, socks, enough to drink and a lot of good mood.

Course fee: the course fee stated in the price is valid student/employee/external in this order and is valid for the duration of the course specified in the period. Please note our conditions of participation and the information on the registration and our waiting list, the payment arrangements and the rebooking and cancellation of courses.

70500all LevelsDi19:00-20:15Olgahalle19.10.21 - 05.04.22Kathrin Evelyn Merk

70501all LevelsDi17:30-18:45Olgahalle19.10.21 - 05.04.22Kathrin Evelyn Merk