Ski- und Snowboard Wochenende Stubaital
verantwortlich: Sebastian Meindl

Wochenend Ausfahrt Stubaital 12.1 - 14.1.2024

Gletscher Skifahren vom feinsten!

Ein Wochenende geht es auf den Stubaier Gletscher ins Königreich des Schnees.

Dem größten Gletscher Skigebiet Österreichs, abwechslungsreiche Pisten vom Einsteiger bis zum Könner.

Untergebracht seid ihr direkt am Gletscher auf 2300m in der Dresdner Hütte in gemütlichen Mehrbettzimmern.

Im Preis enthalten:

• An-/Abreise im modernen Reisebus
  • Reiseleitung
  • Skipass
  • Unterkunft mit Halbpension in Mehrbettzimmern

Nicht im Preis enthalten:

• Leihmaterial (kann bei einem Partner von uns zu guten Konditionen gebucht werden)
  • Mittagessen

Diese Ausfahrt eignet sich vor allem für Teilnehmer die bereits Skifahren können. Trefft bei der Ausfahrt begeisterte Skifahrer und Boarder mit denen ihr den Tag am Gletscher genießt.

Für die Teilnahme bei der Ski- Ausfahrt empfehlen wir euch dringendst den Abschluss einer Reiserücktrittsversicherung und einer Versicherung die im Falle eines Unfalls die Rettungskosten für einen Hubschrauber (z.B. DAV Mitgliedschaft) übernimmt.  Ebenso empfehlen wir den Abschluss einer Auslands-krankenversicherung.

wichtige Bemerkung: bei der Teilnahme an der Ausfahrt seid ihr nicht über die Unfallkasse BW versichert. Lediglich im Zeitraum und der Teilnahme am Skikurs greift der Schutz der Unfallkasse BW

Vorbesprechungstermin:  22.11.2023 um 17.30, am Allmandring 28F; Raum N.N.

Weekend trip Stubaital 12.1 - 14.1.2024

Glacier skiing at its best!

A weekend trip to the Stubai Glacier in the kingdom of snow.

The largest glacier skiing area in Austria, with varied slopes from beginner to expert.

You will be accommodated directly on the glacier at 2300m in the Dresdner Hütte in cosy multi-bed rooms.

Included in the price:

• Arrival/departure in a modern coach
  • Tour guide
  • Ski pass
  • Accommodation with half board in shared rooms

Not included in the price:

• Rental equipment (can be booked with one of our partners at good conditions)
  • Lunch

This trip is especially suitable for participants who already know how to ski. Meet enthusiastic skiers and boarders and enjoy the day on the glacier with them.

For the participation in the skiing trip we strongly recommend the conclusion of a travel cancellation insurance and an insurance that covers the rescue costs for a helicopter (e.g. DAV membership) in case of an accident.  We also recommend the conclusion of a foreign health insurance.

important note: during the participation in the excursion you are not insured by the Unfallkasse BW. Only during the time and the participation in the ski course the protection of the Unfallkasse BW applies.

Preliminary meeting date: 22.11.2023 at 17.30, Allmandring 28F; Room

Course fee: The course fee indicated under price applies in this order for students/employees/external and is valid for the course duration indicated under period. Please note our conditions of participation and the information on registration and waiting list, on payment methods and on rebooking and cancellation of courses.

41407Fr-So12.01.2024 - 14.01.2024Sven König