F-Kurs: Männer

Der Kurs "Männer Fortgeschritten" dienstags in der Allmandringhalle dient Fortgeschrittenen, ihr Können unter Ihresgleichen zu messen. Verlangt wird dabei eine vollendete und jederzeit wieder abrufbare Grundtechnik.

Der Kurs "Männer Fortgeschritten" mittwochs in der Halle West richtet sich an Vereinsspieler sowie erfahrene Hobbyspieler mit sehr hohem Spielniveau, die im Spiel Erfahrungen sammeln und Neues ausprobieren möchten. An einem Termin (20.10.2021) findet ein Vorspielen, mit separater, kostenloser Anmeldung statt, auf dessen Grundlage die Plätze im Fortgeschrittenen Kurs vergeben werden. Für die Anmeldung zum Kurs bekommt Ihr anschließend vom Kursleiter das Passwort mitgeteilt.

A-Kurs: Männer

Dieser Kurs richtet sich an Interessierte mit wenig Basketball-Kenntnissen. Auch Schulsport-Wissen kann hier wieder aufpoliert werden.

Kurs: Damen

Willkommen sind alle basketballbegeisterten Frauen, ob Anfänger oder Fortgeschrittene. Die Stunde bietet ein Technik-, Taktik- und Spieltraining. Der Schwerpunkt dieses Angebots liegt in der Vermittlung eines mittleren Spielniveaus, ohne dabei auch für Anfängerinnen überfordernd zu sein. Der Spaß am Mannschaftsspiel 5:5 sollen im Mittelpunkt stehen.

Advanced Course: Men

The course "Men Advanced" on Tuesdays in the Allmandringhalle serves advanced men to measure their skills among their peers. What is required is a perfect basic technique that can be called up again at any time.

The "Men Advanced" course on Wednesdays in the West Hall is aimed at club players as well as experienced hobby players with a very high level of play who want to gain experience in the game and try out new things. On one date (20.10.2021) there will be an audition, with separate, free registration, on the basis of which the places in the advanced course will be allocated. To register for the course, you will then be given a password by the course leader.

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

Basic Course: Men

Basic Course: The basic course is for interested persons with less Basketball knowledge. Also knowledge from school time can be renewed.

Course: Women

All basketball-enthusiastic women, whether beginners or advanced, are welcome. The lesson offers technique, tactics and game training. The focus of this offer is on teaching an intermediate level of play without being too demanding, even for beginners. The focus is on having fun with the team game 5:5.

Course fee: the course fee stated in the price is valid student/employee/external in this order and is valid for the duration of the course specified in the period. Please note our conditions of participation and the information on the registration and our waiting list, the payment arrangements and the rebooking and cancellation of courses.

30300Frauen / WomenMi18:45-20:00Halle West20.10.21 - 06.04.22Thomas Ettig

30301Männer Fortgeschritten / Advanced MenMi17:15-18:45Halle West27.10.21 - 06.04.22Thomas Ettig

30302Männer Anfänger / Men BeginnerMi20:15-21:45Sporthalle Friedensschule20.10.21 - 06.04.22Thomas Ettig

30303Vorspielen Männer Fortgeschritten / Advanced MenMi17:15-18:45Halle West20.10.21Thomas Ettigentgeltfreiabgelaufen