Cricket

Indoor Tape Ball Cricket

Dieses Jahr bringt der Hochschulsport Indoor Tape Ball Cricket für Sie. Es ist das erste Mal, dass Indoor Cricket organisiert wird.

Cricket ist ein internationaler Sport, der im frühen 17. Jahrhundert entstand. Cricket ist ein Spiel mit Schläger und Ball. Es wird zwischen 2 Mannschaften mit gleichen Spielern gespielt. Der Kapitän, der den Wurf gewinnt, entscheidet, ob seine Mannschaft zuerst schlägt oder wirft. Wenn die Mannschaft zuerst schlägt, ist es ihr Ziel, viele Runs zu erzielen und sicherzustellen, dass die andere Mannschaft diese Punktzahl nicht erreicht.

Worauf wartest du noch? Mach dich warm, zieh deine Sportkleidung an und vergiss nicht, die Hallenschuhe mitzubringen (keine schwarzen Sohlen).

Dieser Kurs wird für Hobbyspieler angeboten, vom Anfänger bis zum Fortgeschrittenen. Diejenigen, die Spaß am Wettkampfsport mit großer mentaler Stärke haben.
Cricket Regeln Erklärvideo
Achtung! Sie können Ihre eigenen Cricketbälle mitbringen.

Indoor Tape Ball Cricket

This year Hochschule Sports brings Indoor Tape Ball Cricket for you. It is the first time Indoor cricket is going to be organised.

Cricket is an international sport that began in the early 17th century. Cricket is a bat and ball game. It is played between the 2 teams of equal players. The captain who wins the toss decides whether his team bats or bowls first. If they bat first, their aim is to score a lot of runs and make sure the other team does not reach that score.

What are you waiting for? Warm-up, get your sports clothes, don't forget to bring the hall shoes (no black soles).
This course is offered for hobby players, from beginners to advanced. The people who enjoy competitive sports with great mental strength.

Attention: You can bring your own cricket balls if you want.

Course fee: The course fee indicated under price applies in this order for students/employees/external and is valid for the course duration indicated under period. Please note our conditions of participation and the information on registration and waiting list, on payment methods and on rebooking and cancellation of courses.

31700Indoor Tape Ball (mixed)Fr18:30-20:00Sporthalle Allmandring22.04.22 - 12.10.22Muhammad Shahrukh Saeed, Moiz Rauf