Kurse, Ausflüge, Veranstaltungen

Dance Workout

Du hast Lust, Dich zu Musik zu bewegen und möchtest gleichzeitig fit werden? Dann bist Du in diesem Kurs genau richtig!
Dieses Workout bringt gute Laune und fordert Dich konditionell. Mit Elementen aus dem Ballett, Aerobic und H.I.I.T. erwartet Dich eine bunte Mischung. Nach dem Warm-Up gibt es einen Cardio-Part, der nicht nur Deine Ausdauer, sondern auch Deine koordinativen Fähigkeiten verbessert. Während der Kräftigungsphase machen wir Crunches, Planks und andere Übungen, die auf dem Boden stattfinden. Hierfür bitte ein Handtuch mitbringen. Zum Schluss widmen wir uns diversen Dehnübungen und machen ein sanftes Cool-Down.

Do you like to move your body to the music and to get fit at the same time?

Together will we have fun during the workout and we will also improve your physical fitness at the same time. With elements from from ballet, aerobics and H.I.I.T. you can expect a variation of different exercises. After the warm-up, there will be a cardio part to not only improve your stamina, but also your coordination. During the strenghtening phase, we will be practicing crunches, planks and other exercises on the floor. Therefore, please bring a towel. Finally, we dedicate ourselves to various stretching exercises and a gentle cool-down.

Course fee: The course fee indicated under price applies in this order for students/employees/external and is valid for the course duration indicated under period. Please note our conditions of participation and the information on registration and waiting list, on payment methods and on rebooking and cancellation of courses.

12601Do19:45-20:45Olgahalle11.04.-10.10.Lena Böhrk