Kurse, Ausflüge, Laufstrecken

Bodyworkout

Das Bodyworkout ist ein Ganzkörperprogramm, in dem es darum geht nach einer kurzen Aufwärmphase, mit dem eigenen Körpergewicht zu arbeiten und die Körpermitte zu stärken. Die Intensität ist dabei mittel bis hoch. Wir arbeiten zusätzlich mit Hanteln und anderen Geräten, um auch die Extremitäten nicht zu vernachlässigen und so ein effektives Ganzkörpertraining mit Fokus auf das Körperzentrum durchzuführen.

Bodyworkout is a whole body program, with the goal to work with your own body weight to strengthen your core. We´ll train with middle to high intensity and use barbells and other equipment to train the other body parts, too.

Course fee: The course fee indicated under price applies in this order for students/employees/external and is valid for the course duration indicated under period. Please note our conditions of participation and the information on registration and waiting list, on payment methods and on rebooking and cancellation of courses.

10501Mi17:30-18:30Olgahalle16.10.19 - 01.04.20Madlene Steinbock