Kurse, Ausflüge, Veranstaltungen

Fitnessgymnastik

In diesem Kurs sollen Übungen zur Verbesserung des allgemeinen Fitnessgrades für Abwechslung im Uni-Alltag sorgen. Mit unterschiedlichen Geräten werden verschiedene Muskelgruppen trainiert. Die Intensität wird dabei im mittleren bis hohen Bereich gehalten. Ein Stretching schließt das Training ab.

Der Kurs richtet sich an Uni Mitarbeitende und Alumni jeden Alters.

Mitzubringen: Hallenturnschuhe, Handtuch, Wasser. Für den Kurs in der Sporthalle West sollte zudem eine Gymnastikmatte mitgebracht werden.

If you want to improve your fitness during a study-break, register now! We´ll train different muscles with various tools at a medium intensity-level. Stretching will end every session.

The main target group of the Ü 30 class (+30) are emplyees of the University of Stuttgart and alumni. But also students who like to do some fitness exercises side by side with elderly people are welcome!

Please bring: sports shoes, a towel, water. For the course in Sporthalle West please bring your own gymnastic matt.

Course fee: the course fee stated in the price is valid student/employee/external in this order and is valid for the duration of the course specified in the period. Please note our conditions of participation and the information on the registration and our waiting list, the payment arrangements and the rebooking and cancellation of courses.

10901für Mitarbeiter/InnenMi17:00-18:00Sporthalle Allmandring10.04.-09.10.Pierre Grimm
--/ 15/ 25/ -- €

10902Mi18:45-20:00Halle West10.04.-09.10.Sigrid Reinert