Kurse, Ausflüge, Laufstrecken

Fitnessgymnastik

In diesem Kurs sollen Übungen zur Verbesserung des allgemeinen Fitnessgrades für Abwechslung im Uni-Alltag sorgen. Mit unterschiedlichen Geräten werden verschiedene Muskelgruppen trainiert. Die Intensität wird dabei im mittleren bis hohen Bereich gehalten. Intensive Dehnübungen runden das Training ab.

Mitzubringen: Hallenturnschuhe, Handtuch, Wasser.

Kurs Halle Allmandring (Campus Vaihingen): Dieser Kurs richtet sich v. a. an Uni Bedienstete, die ihren Feierabend mit ein paar Kräftigung-/Fitness- und Dehnübungen einleiten wollen. Aber auch Studierende und Externe dürfen sich angesprochen fühlen und sind zu diesem Kurs herzlich Willkommen!

Kurs Sporthalle West (Stadt): Für diesen Kurs bitte eine eigene Gymnastikmatte mitbringen!

If you want to improve your fitness with colleagues or people at your age you are welcome in this course! We will work on muscles of different parts of the body  with various tools at a medium intensity-level. The sessios will end with a smooth stretching.

What you need: sports shoes, a towel, water.

Course in Halle Allmandring (Campus Vaihingen): This course aims to employess of University of Stuttgart who want to start the end of their working day with some fitness & stretching. But also students and external people are welcome to join the course!

Course in Sporthalle West (city): for this course please bring your own gymnastic matt.

Course fee: the course fee stated in the price is valid student/employee/external in this order and is valid for the duration of the course specified in the period. Please note our conditions of participation and the information on the registration and our waiting list, the payment arrangements and the rebooking and cancellation of courses.

10901Mi17:00-18:00Sporthalle Allmandring16.10.19 - 01.04.20Pierre Grimm

10902Mi18:45-20:00Halle West16.10.19 - 01.04.20Sigrid Reinert