Kurse, Ausflüge, Laufstrecken

Yogilates

Ein wohltuendes Erlebnis für Körper und Geist. Es verbindet traditionelle fernöstliche Entspannungstechniken, Atemübungen, Stretching und Mediation.

Völlig unabhängig von Alter, Figur oder sportlicher Verfassung stellt Yogilates den optimalen Gegenpol zum Stress des Alltags dar.

Yoga, Tai Chi und Pilateselemente führen zur inneren Balance und bringen Körper und Geist zu einer harmonischen Einheit. Es fördert das Körpergefühl, stärkt die Konzentrationsfähigkeit, verbessert das Gleichgewicht, erhöht das Wohlbefinden, unterstützt den Stressabbau, optimiert die Koordination und verbessert die Beweglichkeit und Körperhaltung.

Kurs kaufmännische Schule Süd: Gymnastikmatte mitbringen!

A refreshing experience for your body and mind. It connects traditional far eastern relaxation techniques, breathing exercises, stretching und meditation.

Independent from age, figure or sportive condition is Yogalites the optimal counterpart to the daily stress.

Yoga, Tai Chi and Pilates elements leads to an inner balance und brings the body and mind to a harmonic unit. It promotes the physical feeling, strenghtens the concentration ability, improves the equilibrium, increases the wellbeing and supports the stress relief, optimizes the coordination and improves the agility and posture.

course kaufmännische Schule Süd: bring a gymnastics mat with you!

Course fee: the course fee stated in the price is valid student/employee/external in this order and is valid for the duration of the course specified in the period. Please note our conditions of participation and the information on the registration and our waiting list, the payment arrangements and the rebooking and cancellation of courses.

10808Di18:30-19:30Sporthalle Kaufmännische Schule Süd15.10.19 - 31.03.20Juliane Spitta

10809Mo13:30-14:30Sporthalle Keltenschanze14.10.19 - 30.03.20Catriona Lipp

10810Di17:30-18:30Sporthalle Kaufmännische Schule Süd15.10.19 - 31.03.20Juliane Spitta