Konditionstraining

Wie steht's mit Deiner Fitness und Belastbarkeit?

Du willst Bergsteigen, Skifahren, Klettern, Radfahren, genussvoll und sicher, zügig und ausdauernd? Im intensiven Konditionstraining schulen wir vor allem die Kraftausdauer. Aber auch die Reaktionsschnelligkeit, Grundlagenausdauer und Beweglichkeit kommen nicht zu kurz. Unser Ziel ist eine umfassende Fitness und ein gutes Körpergefühl. Dafür arbeiten wir hart!

link to our video: https://www.youtube.com/watch?v=jBh_Zc4PLkc

What about your fitness?

Do you like mountain climbing, skiing, climbing, cycling? With this intensive condition training, you can improve your strength endurance, but also your responsiveness, basic endurance and mobility. The aim is to improve the fitness and to receive a good coenesthesia. For this we work hard!

link to our video: https://www.youtube.com/watch?v=jBh_Zc4PLkc

Course fee: the course fee stated in the price is valid student/employee/external in this order and is valid for the duration of the course specified in the period. Please note our conditions of participation and the information on the registration and our waiting list, the payment arrangements and the rebooking and cancellation of courses.

12100Di17:00-18:00Sporthalle Allmandring19.10.21 - 04.04.22Michael Balcarek, Werner Haas