Zumba®

Magst Du lateinamerikanische Musik und powerst Dich gern mal richtig aus?

Dann bist Du bei Zumba® genau richtig: Zumba® ist ein effektives Trainingsprogramm, das lateinamerikanische Rhythmen mit Fitness kombiniert.

Mit flotten Choreographien durch den Musikmix aus Merengue, Salsa, Reggaeton, Cumbia, Samba, Hip Hop etc. wird der Körper gestrafft und gleichzeitig die Kondition verbessert. Die Abfolge der Schritte ist leicht für jede/n erlernbar, es sind keinerlei Vorkenntnisse erforderlich.

Der Zumba®-Kurs wird durch einen abschließenden Bodystyling-Teil abgerundet.

Hinweis: Der Kurs startet am 26.10.21!

Zumba® is an effective training program, which combines latin american rhythms with fitness.
With quick choreographies combining styles like Merengue, Salsa, Reggaeton, Cumbia, Samba, Hip Hop and more, your body gets firmer and you will improve your condition. It is easy to learn and there is no previous knowledge required.

The Zumba®-course will end with a bodystyling part.

For your information: the course starts on 26th October!

Course fee: the course fee stated in the price is valid student/employee/external in this order and is valid for the duration of the course specified in the period. Please note our conditions of participation and the information on the registration and our waiting list, the payment arrangements and the rebooking and cancellation of courses.

13900onlineDi18:30-19:30Webex26.10.21 - 05.04.22Aylin Kandil

13901Do19:45-20:45Olgahalle21.10.21 - 07.04.22Sidonié Nieto Cuicapuza